Pozivamo zainteresirane volontere za sudjelovanje u provođenju grupnog programa za djecu predškolskog uzrasta.

Ako si učenik/ca 4. razreda srednje škole ili student/ica nekog od odgojno-obrazovnih ili zdravstvenih studija (rani i predškolski odgoj, učiteljski, sestrinstvo, fizioterapija), odazovi se na naš poziv.

Tražimo volontere koji su visoko motivirani za sudjelovanje u radu s djecom i koji bi uz našu podršku i edukaciju, sudjelovali u programu koji se provodi u Logosu kao individualna podrška djeci u različitim aktivnostima.

Od volontera očekujemo sudjelovanje u radnim sastancima s koordinatoricom volontera na kojima će dobiti informacije o programu i načinu volontiranja. Također očekujemo strpljivost i motiviranost u radu s djecom.

Volontiranjem će steći dragocjeno iskustvo u radu s djecom, suradnju s drugim volonterima te volontersku knjižicu s upisanim volonterskim satima, stečenim volonterskim kompetencijama, mogućnost sudjelovanja u drugim volonterskim aktivnostima, preporuku za CV.

 

Svi zainteresirani volonteri mogu  ispuniti ovaj obrazac: Prijava za volontiranje

Za sve dodatne upite i informacije na raspolaganju smo svaki radni dan od 15.30 do 19.30 u prostoru Matije Mesića 11, Slavonski Brod  (Hrvatski dom) ili na telefon 035 203 635.