U Logosu provodimo logopedsku procjenu ranog komunikacijskog i jezično-govornog razvoja djece predškolske  i rane školske dobi primjenom suvremenih, standardiziranih mjernih instrumenata (Komunikacijske razvojne ljestvice KORALJE, Reynell razvojne ljestvice govora, Peabody slikovni test rječnika PPVT-III-HR, Test razumijevanja gramatike TROG, PredČiP test za procjenjivanje predvještina čitanja i pisanja, Test artikulacije) i postupaka, na temelju koje roditelju dajemo stručni nalaz i mišljenje s preporukom za daljnje terapijske i/ili dijagnostičke postupke.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je nrdls.jpg

Cijena:

  1. jednostavna logopedska procjena – 240,00 kn
  2. složena logopedska procjena (primjena 2 ili više testova) – 360,00 kn

Termin za logopedsku procjenu potrebno je prethodno dogovoriti tako da ispunite obrazac za naručivanje koji se nalazi na ovoj stranici.

Individualna   logopedska terapija uz savjetovanje roditelja se provodi prema potrebi i dogovoru, učestalošću ovisnoj o stupnju, vrsti poremećaja i dobi djeteta. Termini za terapiju su u poslijepodnevnim satima od 15h  do 19h.

Logopedski kabineti su lijepo uređeni i bogato opremljeni didaktičkim i terapijskim priborom, radnim materijalima te Digitalnim logopedskim setom Behringer.

Tijekom logopedske terapije nastojimo ostvariti kvalitetnu, partnersku suradnju s roditeljima provodeći kontinuirano savjetovanje tijekom cijelog habilitacijskog procesa, bilo da se radi o smjernicama za primjenu pojedinih dijelova terapijskih postupaka  ili  o davanju konkretnih primjera za stimulaciju jezično-govornog razvoja u  djetetovoj prirodnoj sredini.

Logopedsku terapiju provodimo s djecom sa slijedećim teškoćama u razvoju  komunikacije,  jezika i govora:

Cijena logopedske terapije

  • 45 minuta – 180,00 kn
  • 30 minuta – 120,00 kn

 

Dogovoriti svoj termin možete osobnim dolaskom na adresu Matije Mesića 11 (Hrvatski dom) u Slavonskom Brodu,

telefonom 035 203 635 (radno vrijeme od 15h do 19h),

e-mailom: logoped@centar-logos.hr,

ili ispunjavanjem google obrasca OVDJE.