20. travnja 2015. pedeset odgojiteljica Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić zajedno sa stručnim suradnicima je išlo na jednodnevno studijsko putovanje u Zagreb, u Centar za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj” koji se bavi populacijom djece s teškoćama u razvoju slušanja, komunikacije, jezika i govora. U obilazak centra su nas povele voditeljica odjela audiorehabilitacije i logoterapije Lidija Andrijević Gajić, prof. logoped i voditeljica odgoja i psihosocijalne rehabilitacije za djecu predškolske dobi Mirela Berglez, prof.def.

Ravnateljica COO “Slava Raškaj”, mr.sc. Slavica Jelić, prof.def. nas je detaljno upoznala s poviješću i razvojem centra, današnjem ustroju i metodama koje primjenjuju u svakodnevnom radu.

130-godišnje iskustvo u radu s djecom različitih dobi i teškoća u razvoju, kao i bogato znanje djelatnika COO “Slava Raškaj”  stečeno na brojnim stručnim edukacijama, ovim posjetom je obogatilo i nas i dalo nam neke nove smjernice za rad. Nadamo se da je ovo samo početak dobre suradnje s ovom uspješnom ustanovom.
elementi vidljivosti
 Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost korisnika Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod.