Projekt “Razvojne radionice Gita” je namijenjen djeci od 3 do 6 godina koja pohađaju Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu, a imaju izraženije teškoće u jezično-govornom razvoju. Provodit će se u prostoru udruge u obliku grupnog odgojno-obrazovnog rada koncipiranog na način da potiče sve oblike, načine i medije izražavanja kroz stvaralačke aktivnosti.

Glavni cilj projekta je povećati mogućnosti djece predškolske dobi s jezično-govornim teškoćama da izvan redovitoga odgojno-obrazovnog sustava steknu znanja i vještine te usvoje primjerene oblike jezično-govornog izražavanja, a na taj način poboljšaju kvalitetu života, u skladu sa svojim interesima i sposobnostima.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje čija djeca imaju razvojne jezične teškoće da se besplatno uključe u projekt Razvojne radionice Gita koji sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja. 

Osim djeci, projekt je namijenjen i   odgojiteljima/cama i stručnim suradnicima/cama  u obliku edukacijskog predavanja koje će 3. ožujka 2020. u 13h, u prostoru Dječjeg centra Logos održati prof. dr. sc. Jelena Kuvač Kraljević, a tema je Jezično kašnjenje u ranom jezičnom razvoju: ostavlja li ikakve posljedice

Nositelj projekta: Dječji centar Logos
Partner projekta: Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod
Trajanje projekta: 1. 9. 2019. – 31. 8. 2020.
Vrijednost projekta: 106.650,00 kn
Sufinanciranje MZO: 82.600,00 kn

U nastavku su obrasci za prijavu.

Članstvo u udruzi za djecu je obvezno pa molimo roditelje da ispune i Pristupnicu.