Pozivamo sve zainteresirane stručne suradnike,  odgojitelje i učitelje na edukaciju “Dijete s deficitom pažnje/hiperaktivnim poremećajem (ADHD-om)” koja će se održati u Slavonskom Brodu u ulici Ante Starčevića 8 (Spomen-dom Dragutin Tadijanović), 5. studenog, 2016.

Drago nam je da se edukacija provodi u memorijalnom prostoru posvećenom pjesniku Dragutinu Tadijanoviću u vrijeme kad se obilježava  111. godišnjica njegova rođenja .

Izvoditeljica edukacije je Lidija Andrijević Gajić, prof. logoped, instruktorica SI pedagogije, u obuci za Marte Meo supervizoricu, voditeljica savjetovališta za obitelji djece s razvojnim teškoćama.

Edukacija je namijenjena svima koji žele detaljnije upoznati razvojna obilježja i specifične strategije tretmana djece s ADHD-om prema postavkama senzorno integracijske pedagogije te se informirati o mogućnostima kombiniranja SI principa s Marte Meo pristupom (stručnim suradnicima, odgojiteljima i učiteljima, te studentima Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti).

Ovo je prva u nizu edukacija jer suradnju s prof. Andrijević Gajić planiramo nastaviti u obliku edukacija koje će obuhvatiti poremećaj iz spektra autizma, apraksiju, specifične teškoće učenja…

Kotizaciju u iznosu od 500,00 kn (ili 250,00 kn studenti) potrebno je uplatiti na račun:
Dječji centar Logos, Slavonski Brod
HR6724840081103940041

Osim edukacije, kotizacija pokriva i troškove ručka te pisane materijale edukacije.

Rok za prijave je  produžen do 28. 10. 2016.

Ispunjene prijavnice šaljite elektroničkom poštom na adresu: logos@centar-logos.hr

PROGRAM EDUKACIJE- download brošure

PRIJAVNICA-download