IMG_0528U okviru "Kraćeg programa za poticanje razvoja govora, jezika i predčitačkih vještina" provodi se “Plava zvijezda” , program koji je namijenjen  djeci   dobi od 3 do 4 godine, a  usmjeren je poticanju  jezično-govornog  razvoja  i  komunikacije.  Potičući  društvenu  komunikaciju ovaj program pomaže  izgradnji  jezičnih  sposobnosti,  pruža   podršku  i   povjerenje  u  kojima  dijete  na  zanimljiv  način  ima  priliku  razviti  svoje  potencijale. Kroz  strukturirane  aktivnosti  primjerene  ranoj  dobi,  primjenom Montessori pribora i principa,   potiče  se  i  usavršava  prirodan  i  pravilan  razvoj jezika i govora, te  obogaćivanje  rječnika. Program “Male pričaonice” provodi se  u  tri skupine (do max 15 djece): PLAVA ZVIJEZDA - ZA DJECU OD 3 DO 4 GODINE, ponedjeljkom od 17:00 do 19:00  SREBRNI VRTULJAK - ZA DJECU OD 4 DO 5 GODINAutorkom i četvrtkom  od  16:30  do  19:30 ZLATNA TRUBLJA - ZA DJECU OD 5 DO 7 GODINA, srijedom i petkom od 16:30 do 19:30 Voditeljica: montessori odgojiteljica OLYMPUS DIGITAL CAMERA Cijena:
  • 150,00 kn mjesečno / termin jednom tjedno (ponedjeljak)
  • 250,00 kn mjesečno/termini dva puta tjedno ( utorak i četvrtak ili srijeda i petak)
  • 400,00 kn mjesečno /termini četiri puta tjedno (od utorka  do petka)
Dokumentaciju potrebnu za upis možete preuzeti ovdje: Zahtjev za upis 2017/18 PRISTUPNICA (nije potrebno ispunjavati ukoliko je dijete već učlanjeno) Potrebno je još donijeti:
  1. preslike osobnih iskaznica oba roditelja
  2. potvrdu nadležnog liječnika o provedenom sistematskom pregledu djeteta
  3. nalaze i mišljenja stručnjaka ukoliko dijete ima teškoće u razvojuObrasce za upis možete dobiti i ispuniti u Logosu, na dan upisa. Na upis povedite i dijete kako bi se upoznalo s prostorom i odgojiteljicom.
VAŽNO! Sudjelovanje u Kraćem programu (Mala pričaonica ili Montessori priprema za školu) ne može biti zamjena za logopedsku terapiju, ukoliko je djetetu potrebna, ali može biti dobra podrška i poticaj tijekom logopedske terapije.