Kraći program za poticanje razvoja govora, jezika i predčitačkih vještina s djecom predškolske dobi, verificirala je Agencija za odgoj i obrazovanje, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a provodi se u dvije dobne skupine:

SREBRNI VRTULJAK/ srednja (3-5 godina) i ZLATNA TRUBLJA/starija (5-7 godina). Kontinuirano tijekom školske  godine provodimo ih četiri puta tjedno po dva sata (120 minuta). Program se ne provodi tijekom državnih, te kraćih zimskih i proljetnih praznika, prema dogovorenom rasporedu.

Raspored programa

  • SREBRNI VRTULJAK utorkom i četvrtkom  17:00 – 19:00  (djeca od 3 do 5 godina)
  • ZLATNA TRUBLJA srijedom i petkom   17:00 – 19:00 (djeca od 5 do 7 godina)
  Dokumentaciju potrebnu za upis možete preuzeti ovdje:
PRISTUPNICA (članstvo u udruzi je besplatno, i nije potrebno ponovno ispunjavati pristupnicu ukoliko je dijete već učlanjeno)

Potrebno je još donijeti:

  1. preslike osobnih iskaznica oba roditelja
  2. potvrdu nadležnog liječnika o provedenom sistematskom pregledu djeteta
  3. nalaze i mišljenja stručnjaka ukoliko dijete ima teškoće u razvoju

Obrasce za upis možete dobiti i ispuniti u Logosu, na dan upisa. Na upis povedite i dijete kako bi se upoznalo s prostorom i odgojiteljicom.

VAŽNO! Sudjelovanje u Kraćem programu  ne može biti zamjena za logopedsku terapiju, ukoliko je djetetu potrebna, ali može biti dobra podrška i poticaj tijekom logopedske terapije. Također, sudjelovanje u Kraćem programu nije predviđeno za prilagodbu prije upisa u dječji vrtić.