Što je novo u Logosu?

Razvojne radionice Gita

Pozivamo sve zainteresirane roditelje čija djeca imaju razvojne jezične teškoće da se besplatno uključe u projekt Razvojne radionice Gita koji sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Projekt “Razvojne radionice Gita” je namijenjen djeci od 3 do 6 godina koja pohađaju Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu, a imaju izraženije teškoće u jezično-govornom razvoju. Provodit će se u prostoru udruge u obliku grupnog odgojno-obrazovnog rada koncipiranog na način da potiče sve oblike, načine i medije izražavanja kroz stvaralačke aktivnosti.

U radu s djecom će se koristiti visokokvalitetni didaktički pribor iz područja Montessori programa, kao i sofisticirana tehnička pomagala. Glavni cilj projekta je povećati mogućnosti djece predškolske dobi s jezično-govornim teškoćama da izvan redovitoga odgojno-obrazovnog sustava steknu znanja i vještine te usvoje primjerene oblike jezično-govornog izražavanja, a na taj način poboljšaju kvalitetu života, u skladu sa svojim interesima i sposobnostima.

PRIJAVNICA – RR GITA

PRISTUPNICA U DJEČJI KLUB GITA  (Članstvo je obvezno)